Wednesday, December 15

Tag Nafysha Masry

Salam ya uhti :)

Thank you la tag kita eyh awak.

tengahtengah aku nga tgk home facebook semalam. sambil teringat kisahkisah lama. dari aku nak dok berangan. meh la samasama kita jawab tag kawanku ini.

tapi seblom tu.. kat blog dia.. dia ada timbulkan persoalan napa nama blog aku comot padahal aku tak comot pon. hehehe

awak, alkisahnya begini..

satu hari ni... masa kitanga jalan jalan.. tetiba je kita terserempak dengan..................... er... snanyer.. kita rasa macam nama comot nie sesuai je ngan kita sebab tu melekat sampai sekarang. hehhehee

ok, now kita proceed ke tag yang sebenar!

1. Adakah anda rasa anda HOT..?
of course! hehhehee *takpela eyh nak perasan jap. :)

2.Update wallpaper yg anda guna sekarang


3. Cerita Pasal gambar ni..
sebab template nie kaler putih n purple! wee~ my fav colour you know. hehe tapi rasa nak tuka. but, nie template. kalau nak tukatuka macam leceh je nak masukkan semua balek. adeh

4. Kali Terakhir mkn pizza..
kat insect zoo. pergh best!

5.Lagu Terakhir anda dengar..
(actually, sedang mendengar)
azfar-akan ku jumpa.
aku rindu ngan fareez :'(

6. Apa yg anda buat selain dr selesaikan Tag ini..
makan waffle kat cafe mariam. okla.. not bad gak. tapi aku nga sakit gigi nie. huhu cari pasal kan?

7. Selain nama sendiri anda di panggil nama apa?
macammacam owh! rasa macam tak larat je nak type. hehe

8. Tag lg 5 orang...
-nadia
-lysa
-man
-kudin
-mira


9. Siapa org No 1 dgn anda?
kawan dari biro tatanegara. sampai sekarang owh still rapat lagi. bangga aku! hehe

10. katakan sesuatu pada org no 5
awak, jangan selalu nak sakit je!

11. No 3 ada hubungan dgn sape?
ngan hyppo. ri tu dia intip hyppo tu mandi. tak senunuh tol :p

12. Bagaimana plk dgn no 2?
owh..dia tunang abang ku :)

13.Kata2 cinta pd org no 4..
heheheeh apa kau nak aku cakap weyh?
better aku tak cakap pape kan?

okeyh :)
thank you!


2 comments:

armn said...

haha, mana ada aku stalker hyppo tu weh, siot je.

ensiyahmuhammad said...

hehe takde ke? ada la.. kau nie.. nak segan segan lak dengan aku :p