Sunday, December 12

Scha Myra

kita nak text awak snanyer, tapi rasa macam nak tulis kat sini lak.

sory kita da lama tak tanya khabar awak.
selamat kembali ke uia bersama ye!

kita follow je apa yang awak citer kat blog.
kita suka semangat awak.
keep it up dear!
kita pon kena bersemangat gak study dis sem kalau nak exit.
giler la. rasa cam tough giler je nak amek paper english tu.

awak, kita snanyer da lama nak tanya
camne mak awak da ley tau relationship awak ngan dia?
kita tunggu gak kotkot awak ada post citer.
tapi takde pon.
nak text tetiba tanya pasal tu..
macam tak kena time je.

btw, kita skarg tak bape sehat.
tak tau la napa. tetiba je muncul ri nie. grr
geram giler owh.

okeyh! nie je kot.
kalau ada lagi. nanti kita post laen lak. hehhee

No comments: