Monday, December 20

Mahallah

confuse la
tak tau nak tuka mahallah ke tak
rasa macam malas je nak tukatuka
nanti nak angkut barang lagi.

memang la roommate skrg tak sama macam dulu
tapi
rasa macam tak larat je nak angkut lagi barangbarang
manamana pegi pon sama jugak
still budak celpad jugak
tak masuk kuliah jugak
so apa beza kalau tuka mahallah ke tak

laen la kalau diorang cakap
tuka mahallah
bigger chances nak tuka status jadi budak kuliah
best la jugak nak tukatuka

bilik kat mariam memang la tak best macam bilik kat hafsa
mahallah mariam memang la tak baru macam aminah
kafe kat mariam tak semahal kafe nusaibah
mariam tak ekskludsif macam ruqayyah
mariam bangunan paling lama kalau nak compare ngan halimah
mariam jauh dari econs compare dengan safiyyah
tapi.............

kalau nak tuka pon.
macam malas gler je rasa

so skrg tak tau.
senangsenang aku jadi PALAPES la, tak pon WATANIAH ke, takpon SUKSIS
amek kau.
duduk kat salahuddin tu
kawat la tiap pagi.
tapi berat aku tak cukup
asek berat badan je jadi issue
cian aku


hahahahahahahah

nanti la aku fikirkan
nak tuka mahallah ke tak
tapi aku nie memang la trok kalau bab-bab memilih nie.

:p

No comments: