Thursday, December 9

Followers

Aku tak ingat napa aku ada blog. kenapa aku buat blog and apa tujuan aku buat blog. hahahaa. tapi yang aku pasti............... aku nyer first blog aku delete, pastu aku stop jap. then aku boring takde sapa yang setia nak dengar pe aku bercakap, so aku buat balek blog, tapi aku guna link laen.

pastu rajin je aku update, kecohkecoh apa jadi kat aku ri tu. haha. kalau tak pajang memang bukan aku la namanyer tu. pastu aku bosan. aku men tukatuka link. haha.

cume satu je yang aku macam tak pena pulak terfikir.

nak kumpul banyakbanyak followers
and
nak jenguk blogblog femes.

ntah. aku pon tak tau napa. aku just tak berminat. aku cuma tgk blogblog junior aku. or sapasapa yang aku kenal je. tu je.

napa eyh?

tak kesa la.
blog aku pon, memang aku je yang paham.

muahahaha

No comments: