Saturday, December 11

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

10 Disember 2010

okeyh. mood berblogging aku untuk kecoh apa aku da wat. da kembali!!!!

serious aku cakap. da kembali!!!

now dengan KECOHnya, aku nak cakap apa yang aku wat hari ini. hehe

macam biasa. pagipagi mak aku kejut bangun subuh. pastu aku gosok baju kerja abang aku. ingat nak stay up. tapi.. aku rasa mengantuk ya amat. aku tido la balek. masa nga syoksyok tido. tepon aku dok vibrate. grr. pening pale otak ku ini.

owh! zudin upenya. heee yela. dia nak aku guide g bukit belacan. tapi aku ignore. tido balek.

tepon aku vibrate lagi. then aku angkat

aku : hello!
zudin : weyh! kau baru bangun tido ke?????????
aku :................ (tgk jam. omg. kol8.30! dia nak datang kol8.45! mati aku!!)
aku : k k. aku siap jap. satg kau datang.

express gler la aku pilih baju n mandi. pergh! sungguh tak caya. memang on time 8.45 dia datang amek aku.

sampai je kat umah fiqah.... lek jap.tgk dulu gelagat kembar, amar n amir. comel ok!!!!

blablabla.......

sampai la kat bukit belacan. jalan sampai hujung. pastu zudin ngan adik fiqah mandi. lam kol12 balek. sebab yang lelaki2 nie kena g solat jumaat :)

aku balek umah.

kat umah layan masterchef US. huhu. best giler owh tgk cara diorang masak n tgk diorang makan. andai aku boley masak macam tu. alangkah bestnyer!

pastu.. aku pon menunaikan janji dengan adik aku. ajak dia g maen bowling kat wangsa walk. huhu how come aku yang ajar dia maen bowling tapi markah dia lagi tinggi dari aku? sungguh tidak adil!!!!!

lam kol4 kitorang balek. aku lek dulu. dengan dulu lagu azfar-akan ku jumpa, seperti apa yang ku janjikan kepada fareez untuk dengar lagu nie. sementara tu aku tunggu asar dulu. cz aku nak kuar ngan fareez. nak beli barang sket nak bawak g uia.

hehe. fareez pegang bakul. aku paksa. heheheheeh da dapat apa yang aku nak. ingat nak lepak dobi, tapi bila aku pk nanti mesti mak aku membebel.. tros tak jadi.

and, masa di sinilah terjadinya kepala ku terhantuk kat kereta. sangat sakit owh. tapi aku tak nanges walaupon aku mmg nak nanges snanyer. huhu (and sampai skrg kepala aku still sakit)

[edited]
camnie citer dia. aku nak keluar dari keta. tapi aku gedik la nak majowkmajowk dlu ngan fareez. pastu fareez pegang kaki. aku rasa geli! (aku geli kat semua part badan hehe) pastu masa tengah geligeli tu. kepala aku terhantuk. aduih. sakit gler!!!!!!!!!! fareez da cuak da. dia usapusap pale aku. wisau ada benjol. tapi takde pon.

sampai kat umah. aku baring je jap. tros tertido. tapi tak tertinggal la maghrib. alhamdulillah.

then malam............

aku fight untuk add drop subject. aku fight untuk kawankawan aku sekali.
alhamdulillah dapat..

selamat pagi :)

p/s: alhamdulillah. saya gembira

No comments: