Thursday, December 9

25 perkara

Aku kena tagged dengan nadia pasal 25 perkara tentang diri aku.

aku pon nga takde keje nie kan. bukan takde sangat la. tapi macam malas je nak pk benda yang aku kena buat. so, marilah samasama kita baca apa 25 benda yang aku nak cakap.

1. Nama sebenar aku en siyah binti muhammad. sure ramai la yang fikir "en" tu encik. padahal "en" tu "anne". takpe beb, wa tara kesa punya. haha

2. Nickname aku Nc. tapi bukan ada satu je. banyakla. tapi sekarang da ramai yang panggil aku 'anne' je. aku tak kesa nak panggil apa. janji ada kena mengena ngan nama aku. tapi kalau yang panggil ngan nama mencarut. memang aku marahla kan.

3. aku tak pandai masak. *taknak komen.

4. aku makan ikot mood. dalam sebulan kadangkadang aku tak boleh tengok nasi. bila da jadi camtu, aku pon tak tau aku nak makan apa.

5. aku suka makan coklat.

6. aku susah tidur. bukan la aku taknak tidur. tapi bila aku nak tidur je, macammacam bayangan muncul. kadangkadang sampai buat aku nak menangis.

7. aku tak berapa gemar mandi sungai/laut. takat nak rendam kaki ok la. tapi kalau sowh mandi, jarangla aku nak.

8. aku diam bila aku marah. *tolong jangan tanya aku pape masa nie. sama ada aku akan auto nanges or aku akan tros meletup.

9. aku taknak ngaku. aku malu nak ngaku. tapi hakikatnya, aku memang perlukan seseorang untuk teros hidup.

10. aku tak pandai bergaul. serious, aku tak pandai. mungkin bila bca nie, ada org kata. "tipu!!!". tapi hakikatnya, aku mmg tak pandai bergaul.

11. aku da takde ayah. sejak julai tahun nie. *seminggu seblom aku masuk uia. sure aku takkan lupa.

12. aku pantang kalau org usik family aku. maybe nampak aku diam je. tapi takkan ada yang boleh expect apa yang boley aku buat. aku pon takley nak expect apa yang aku buat. automatik je. yang penting. kalau nak cari pasal ngan aku. jangan sesekali mention pasal family aku.

13. owh!!!!!!!!!!!!!!!!!! aku da ada bf ok. fareez haziq. hehehe

14. aku suka maen game snake. yang ular makan bulatbulat kecik pastu jadi panjangpanjang. hehhehhee. game lama kan?

15. apa yang aku nak sangat, aku nak belon bentuk hati. pelik tak? dalam banyakbanyak benda yang aku nak. belon jugak yang aku cari. aku tak tau owh mana nak cari belon tu. korang tau?


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

25. siyes aku tak tau nak cakap apa lagi.

kepada yang nak buat.sila la. especially followers aku.

No comments: