Saturday, November 27

Fokus

ye..
please focus on my profile pic
and also the quiz that i have done


huu aku tak tau nak letak profile pic apa
eventhough tagged photo da ada
350++ tapi still aku tak tau nak pilih gamba yang mana

huu. profile pic pon ley jadi isu ke?
tapi aunty cakap biar remain mystery.
ok gak tu.
ngee~

quiz yang aku buat tu cakap
Approximately 0 users on Facebook have their name as Ensiyah
heee sonok aku.

agak2 sapa yang kenal aku.
mesti takkan lupa nama aku sampai bilabila kan?


yeah. berkenaan ngan gamba nie.
if aku letak gamba nie kat facebook jadi profile pic aku.
agakagak ley jadi kontroversi tak?
cz aku pon tak kenal sapa minah dua orang nie.
huhuhuhuhuhu

No comments: