Sunday, November 28

@_@

Hee.
Aku kena keje esok. tapi aku malas nak g. tapi kalau aku tak pegi. aku pon tak buat pape kat umah. membosankan diri je. so kesimpulannya baek aku pegi kan? dapat sket duet and meluangkan masa. tapi nanti aku penat. muahahaha. poyo je ayat aku nie.

aku ada mood nak menulis. tapi aku bukan nak tulis apa yang aku buat. tapi aku nak review balek diri sendiri.

okeyh................................

start dengan

study.
#hmm.. aku lemah dalam bi. siyes. masa skola rendah aku dulu. selalu dapat C je. tapi tah la kan apa miracle masa UPSR. dapat B. hehe. rezeki la kot. alhamdulillah. aminamin. tapi.. dalam exam jela dapat B. realitinya, BI aku still tunggang-langgang lagi. *sigh*

#now aku nga belajar kat uia. tapi everytime orang tanya aku study mana.. aku rasa macam segan and tak layak je nak cakap aku study kat uia. napa eyh? tah.. aku prefer nak cakap aku study sana bila aku da grad. tapi kalau aku buat camtu. bila orang tanya aku buat apa. takkan aku nak cakap aku da keje.. menipu la tu kan. so aku cakap je uia dengan slow. takpon buat ayat camnie "hee study dekat je. kat gombak nie je. tak jauh pon"

love
#fareez haziq second love aku. maksud aku... yang btolbtol aku couple la. kalau tanya aku sapa yang aku minat. memang melambak. minat tgk mata la, minat tgk dia senyum la apa la itu la ini la. bendabenda yang common la. first love aku tu tahan bapa lame eyh? dua tiga tahun kot?...... uhh..tah. tak penting untuk di ingat lagi. dia pon da bahagia dengan life yang dia pilih. tak payah nak seboksebok ingat pasal dia lagi.

#kalau baca blog aku dari awal sampai yg sekarang nie. sure takkan jumpa ayatayat yang jiwang. erm... maksud aku...... post yang aku meluahkan perasaan btolbtol kat bf aku. yang ada post pon pasal apa yang kitorang buat samasama. and kitorang nyer month-versary. cz aku bukan jenis yang open sangat. siyes, dengan sapasapa pon (family aku pon tak terkecuali)

kerja
#hahahaha keje part time banyak. nak keje yang btolbtol belom tiba lagi masa. aku pon risau je bila fikir apa aku akan keje nanti. erk! but most of the time aku rasa nak jadi suri rumah je. tapi kalau aku jadi suri rumah... sure aku asek merungut je. cz aku dok umah sehari pon aku da rasa bosan. apatah lagi nak jadi suri rumah seumur hidup? omg. no! aku kena keja. tapi aku nak jadi keje yang tak dapat bos yang cerewet. muahahhaha demand benar. rasanya kalau camtu. memang sampai bilabila pon aku tak keje kan? hehehhehehehehehehee

kawankawan
*sigh*
take in deep breath. lepas.. fuhhhh
#aku ada anis and aimi. dats not my kawankawan. but my sahabat, u too kudin. and u also zudin. all of you really can make ensiyahmuhammad is ensiyahmuhammad. :)

#my others friend. dats a lot to write all your name one by one. it just, aku bersyukur dapat korang as my fren. and aku tak nak musuh. (ada ke yang nak musuh?)

harta
ngeeeeeeeeeeee~
#harta aku? apa eyh.... external hard disk, hp nokia yang talking watch tu ngan hp se abg aku bagi. tu jela. laptop, keta, moto, kamera ke apa ke.. sume aku takde.
aku memang miskin harta dunia. heeee. malu? tak la. segan ada la. hihihi

baeklah. aku da bosan. aku nak tido suda. selamat malam. (lagu faizal tahir tu!)

assalamualaikum :)

No comments: